2011. november 14., hétfő

2. Közös fürdő

Zsaninak köszönöm!!! Közös írásunk!!!:D

„Közös fürdő
A kis, közös fürdő, mellyel Elenának az öcsével kellett osztoznia, állandó bosszúságot okozott a lánynak, mivelhogy Jeremy sokszor elfelejtett kopogni, evvel kellemetlen perceket okozva Elenának. 

Elena becsukva maga mögött az ajtót, gyorsan kibújt a ruháiból, és gondosan beledobálta a levetett holmikat a fonott szennyes kosárba. Kócos haja hátára omlott, majd elhúzva a zuhanykabin elsötétítet ajtaját lépett be rajta, és állt be egyenesen a zuhanyrózsa alá, melyből pár perc múlva kellemes meleg víz kezdett el csordogálni. A gőz pillanatok alatt nyerte el az egész helyiséget. A víz, mint kis patakok, úgy folytak végig a lány karcsú, dekoratív alakján. Barna haja csak néhol maradt száraz, nedves tincsei szinte azonnal hozzátapadtak a kifinomult, kecses nyakhoz. A levegő megtelt a lány mandula illatú samponjának aromájával, mely a forró gőzzel keveredve gomolygott ki a zuhanykabin résein keresztül. A meleg víz hatására teljesen megfeledkezett a néhány órával történtekről. Ebben a pillanatban nem érdekelte senki és semmi.  A meleg vizet egyszer csak jéghideg víz váltotta fel. Olyan váratlanul érte, hogy észre sem vette, hogy egy fülsüketítő sikoly hagyja el a száját.

Damon a nappaliban várakozott Elenára, amikor is meghallotta a lány kétségbe ejtő sikolyát, és nem törődve semmivel, vámpírgyorsasággal rohant fel az emeltre, majd feltépve a fürdő ajtaját lépett be, majd kitárta a zuhanykabint is. Damon tátott szájjal, és ködös tekintettel figyelte az előtte álló csuromvizes lány meztelen testét, melytől még a lélegzette is kihagyott. 


-Daaaaaaaammmmmmmmmmmonnnnnnnnn!!! - olyan gyorsan perdült meg Elena a tengelye körül, hogy azt még a ringlispílen sem láthatott senki. 

Elena kisebb szívroham után próbálta eltakarni magát, nem sok sikerrel, majd elhajolva a vámpír mellett, lekapott a polcról egy fürdőlepedőt, és gyorsan maga köré próbálta tekerni. Damon arcán lemoshatatlan vigyor jelent meg, majd csillogó szemekkel vizslatta végig Elena igencsak csábos testét, egy halk füttyszó kíséretében. Elena feleszmélve, hogy éppen most látta Damon anyaszült meztelenül, evvel is kiérdemelve a vámpír további csipkelődését, kisebb jégheggyel a hangjában vágta a szavakat a vámpírhoz.

-Mi a fenét csinálsz?! Nem elég, hogy rám törőd az ajtót, de még alaposan rám is ijesztesz!
Nem vagy normális! – szemei úgy szikráztak, hogy csoda, hogy Damon nem gyulladt meg.

-Elena nyugodj meg - arcán még mindig ott tündökölt az 1000 wattos fél mosoly. -De sikítottál és azt hittem, hogy már megint valami, vagy valaki, az életedre akar törni! Bocsi hogy aggódok érted!  – védekezően maga elé emelte kezeit, mert látta, hogy a lány mindjárt, felrobban. – Amúgy meg, mindenre számítottam, de erre…. – majd elismerően mutatott a lány szemrevaló alakjára, hangjában még mindig a meglepettség és öröm csilingelt.

-Azért sikítottam, mert….  mindegy miért,akkor sem kéne rám törni az ajtót, meg különben is, mi történhetne velem pont a zuhany alatt?! - a lány látta maga előtt, ahogy a férfi fejében megmozdulnak a fogaskerekek, és mielőtt egy csípős megjegyzést engedett volna meg a vámpírnak, gyorsan beléfojtotta a szót. – Kérlek, kímélj meg a pervez dumádtól! – közben próbálta kikerülni Damont, de a férfi nem engedte. 

A bejárati ajtó csapódott, majd Jeremy trappolását lehetett hallani a lépcső felől.

-Elena? Bent vagy?- kérdezte Jeremy türelmetlenül a fürdő ajtaja előtt.

Elena kétségbeesetten próbált megoldást találni a kínos helyzetre, mielőtt imádni való kisöccse berontana, és meglátná Damonnel együtt, aki előtt szinte pucéran ácsorog.
Elena hirtelen ötlettől vezérelve tapasztotta egyik tenyerét Damon szájára, majd betuszkolta a zuhany alá, másik kezével megpróbálta, minél hamarabb, magára zárni a kabint. Damon szó nélkül hagyta a lány ténykedését, sőt élvezte ezt a szituációt, belül már majd szétmarta a visszafojtott röhögő görcs, ami Elena arckifejezése láttán nem akart kicsit sem csillapodni. A víz mindkettejüket bőrig áztatta. Damon elázott fekete ingje feszesen simult kidogozott kockáira.

-Jer!!! Igen, ahogy látod, és hallod bent vagyok! Mondd, mit akarsz, és húzd el a csíkot légyszi! – kérlelte a lány szinte már könyörögve, miközben Damon kezei felfedező útra mentek fel felé a karján, majd átkarolva a derekát, vonta közelebb magához. 

Az ajtóban egyszer csak Jeremy jelent meg, megcélozva a mosdót.

-Bocsi, én csak elvinném a fogkefém, mert a ma estét Bonnienál töltöm! –majd matatni kezdett a pulton.

 Elena már egyre türelmetlenebben várta, hogy végre megszabaduljon az öcsétől, amíg Damon próbálta meglazítani a lány testét körbevevő zavaró textilt, mint kisgyerek a karácsonyi csomagolást, miközben Elena kisebb csapásokat mért ténykedő kezeire.

- Meg is van!!! Nem is zavarlak tovább! Ja, és jó éjt! - mondta kirongyolva az ajtón.

Elena leengedte a férfi száját betapasztott kezét, majd homlokát a másik vállához érintette, miközben próbálta vágtázó szívverését normális ritmusba hozni.  Damon hangos nevetésbe kezdett. A lány kilépve a fürdőből vette le a fogasról kék, felhő mintájú köntösét, a fiókból még 2 száraz fürdőlepedőt emelt ki, és nyomta Damon kezébe.

-Ugye tudod, hogy előttem is átöltözhetsz, mert már újat nem tudnál mutatni?- teste rázkódott a jóleső nevetéstől, és egy kacsintással célozta meg a lányt.

-Gondolom, mostantól, ha alkalmad lesz rá, mindig megjegyzed, ezt a mai kis incidenst igaz? – kérdezte Elena lemondóan.

-Nem is ismerhetnél jobban! - jött a kaján válasz. 

Elena belebújt a köntösébe, és a tükör előtt próbálta félig száraz haját kifésülni, amíg mögötte Damon szépen lassan egyesével gombolta ki nedves felsőjét, ami halk puffanással ért a földre, majd a nadrágját próbálta leügyeskedni magáról. Elena észre sem vette, hogy egy pillanatra sem nézett el a tükörből, és várja a folytatást. Damon oldalra sandítva látta, hogy a lány félbehagyta a fésülködést és az ő kis „show –ját ” követi nyomon. Ellenállhatatlan, félmosolyra húzva száját bújt ki az utolsó ruhadarabból is. A lány lélegzete megakadt a férfi formás, izmos hátsó felének látványától, melyet Damon meg is hallott, sikernek elkönyvelve, hogy hatással van Elenára. 


Körbefonva maga körül a fehér törölközőt, lépkedett Elena mögé, és csábos, búgó hangon suttogott a lány fülébe.

-Két lehetőséged van! Az első, hogy talán Ric ruháiban elhagyhatom a házat, de mivel már esteledik, kedvenc tanár bácsink lassan itt lesz, és lebuktathatlak, és jönnének a számodra kínos kérdések, melyet gondolom, el szeretnél kerülni – találkozott pillantása az őzike szemekkel – Vagy, választhatod a második lehetőséget, hogy megvárjuk, amíg megszáradnak az én ruháim, amit kétlek, hogy egyhamar lesz, és itt töltöm veled az éjszakát.


Damon maga köré csavart törölközővel, dőlt el a lány ágyán és érdeklődő pillantással várta a végső ítéletet.

-Nos, hogy döntesz?

2 megjegyzés:

  1. Szemétség itt abba hagyni, lesz folytatás, ha , igen mikor!? Nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
  2. Bius nagyon örülünk h, tetszik igyekszünk majd minél hamarabb folytatni.

    VálaszTörlés