2011. december 17., szombat

8. A váratlan látogató, rossz hírrel.

Sziasztok sajnálom, hogy nem hoztam úgy ahogy szoktam frisst de most bepótlom.
Javított!

A váratlan látogató, rossz hírrel
Damon karjaiban vitte fel az alvó Elenát, és fektette a lányt a kényelmes párnák közé.
A paplant óvatosan terítette Elenára, de így sem tudta elkerülni, hogy fel ne ébressze a lányt. 

-Hová mész? – kérdezte Elena.                                                        
Damon csak egy csókot lehelt a lány homlokára, majd bemászott mellé.
Elena összekuporodott a férfi mellkasán, mint egy kiscica, és hajtotta álomra fejét. A vámpír szorosan ölelte át a lányt, majd a villanyt leoltva merült ő is mély álomba.
«
A nap szikrázóan ragyogott be az emeleti szoba ablakán, a közeli kispatak csordogálása, és a tücskök ciripelése nyugodtságot árasztott a faházikóra.
Damon lassan ébredezve tapogatta végig a mellette lévő párnát, de kezeivel csak az ürességet észlelte. Szemei azonnal kipattantak Elena hiányára. Felülve az ágyon zajokat hallott a földszintről, a rádióban Hairtől szólt a Good Morning Sunshine. Kellemes vanillin és frissen főzött kávé illata terjengett melytől rögtön összefutott a nyál az ember szájában. Damon kecses mozgással sétált le a lépcsőn, és szórakozottan hallgatta Elena hangját, aki az iménti dalt próbálta túlharsogni a rádiónál. A lány haja egyszerű lófarokba volt kötve, egy rövid háromnegyed ujjú inget viselt, mely köldökénél fel volt kötve, egy farmer sorttal. Elena a serpenyővel táncolt, miközben egy fakanalat használt mikrofonnak. A frissen készülő palacsinta illata teljesen belengte az egész konyhát. A vámpír a falnak támaszkodva figyelte a jókedvtől kicsattanó lányt, most először látta Elenát felszabadultnak, arcán nyoma sem volt az elmúlt pár hónap eseményeinek, csak egy szikrázó mosoly tündökölt a lány pofiján. Damon tovább nem bírta megállni kuncogás nélkül Elena serpenyős táncát, nevetésének csengése betöltötte az egész helyiséget.
Elena kezeiből majdnem leejtve a forró serpenyőt, ügyetlenkedte vissza az asztalra, majd rosszallóan figyelte a röhögéstől fulladozó vámpírt.

-Damon! – fogai szinte csikorogtak az elfojtott dühtől.
A férfi a konyhapult elé sétált, és leült az egyik bárszékre, egy hosszú feketét öntve az egyik talán neki kitett bögrébe. 

-Ha tudom, hogy szórakoztató műsorokat is csinálsz, már hamarabb én magam hoztalak volna ide. Bravó! Istenin mozgatod a csípőd - mozgolódott a széken Elenát utánozva - teljesen lázba hoztál! – kortyolt a meleg kávéból.
Elena ismét a felhevítette a serpenyőt, és újabb palacsinta kisütésébe kezdett, miközben háttal állva a férfinak vágott grimaszokat.

-Hát persze, ez külön szám volt neked- ment bele a játékba a lány is.
Damon egyre jobban mulatott a lány durciságát nézve.

-És drága, szép hölgyem, milyen programot kíván ma véghezvinni? Hegyet mászunk, esetleg egy falatnyi bikiniben fog előttem parádézni, vagy részesít engem ügyes kezeivel egy masszázsban? - húzgálta fel alá vállát - ami igazán rám férne!
Elena az elkészült palacsintákat a vámpír elé tolta.

-Egyre rosszabb leszel, amíg itt leszünk igaz? – mondandóját egy erőteljes kopogás szakította félbe. Elena és Damon egyszerre fordultak az ajtó felé, semmi jót nem várva.

-Nem vársz senkit igaz? – kérdezte Damon, miközben Elena után sétálva mentek a bejárati ajtóhoz.
A lány kitárva az ajtót egy melegítő felsőben, és farmerben lévő alakot pillantott meg a küszöbön, szemei homályosak voltak, szóval megigézték.

-Klaus megkért, adjak át neked egy üzenetet kedves Elena. Hamarosan ismét meglátogat téged, mert szüksége van a véredre. Jobban tennéd, ha nem kószálnál el, mint most, vagy különben a szeretteid látják kárát a kis kiruccanásaidnak! –  Damonben azonnal felment a pumpa, kilépve az ajtón ragadta meg a pasas nyakát, és úgy emelte a levegőbe.

-Mondd meg annak a korcsnak, hogy ő csak ne fenyegetőzőn! Jobban teszi, ha elkerüli, Elenát, különben velem gyűlik meg a baja! – a férfi hangos nevetésbe kezdett, majd kiszakítva magát Damon szorítása közül húzott be egyet a vámpírnak. - Szóval vámpír állapította meg magában Damon.

-A nagy Damon Salvatore! Sokat hallottam rólad, a fiatal vakmerő vámpírról, aki beleszeretett Katherine Price hasonmásába, az öccse barátnőjébe. Te szánalmas kis bolond! Azt hiszed, le tudod győzni Klaust? Tévedsz! - közben Elenára emelte figyelmét, aki aggodva nézte a két férfit - Te pedig fogadj, szót legközelebb nem úszod meg következmények nélkül! – Damon összeszedve magát felállt a földről, majd az idegen egy egyszerű rúgást bevetve repítette Damont az erdő széléhez, majd eltűnt. 

Elena lefagyva nézett a semmibe, majd rohant a vámpírhoz, aki felnyársalva, félig eszméletlenül lógott az egyik fenyves ágán. A lány már percig gondolkozott, hogy tudna segíteni a férfin, majd a garázsba rohanva sietett vissza a vámpírhoz egy létrával, és egy fűrésszel a kezében, magában hálát adva, hogy gyerekként sokat nézte az apját, fát vágni.

A létra legtetejére felállva, figyelembe sem véve, hogy ingadozik előre hátra alatta, kezdte az ágat lefűrészelni. Amely egy hatalmasat reccsent, majd Damonnel együtt egy hatalmas puffanással ért földet. Elena nem tétlenkedett, azonnal kihúzta az ágat a férfiból, kinek száját egy fülsiketítő üvöltés hagyta el. Elena a vámpír karját átemelve a vállán, másik kezével szorosan ölelve Damont, hurcolta be a nappaliba és fektette a kanapéra. A lány tudta, hogy Damonnek szüksége van vérre, mert túl nagy a seb, és sok vért veszített, és nem fog egyhamar rendbe jönni, ha nem kapja meg a szükséges vért a regeneráláshoz. A konyhába sietve kapott ki egy kést a fiókból, mellyel felsértette csuklóját ahonnan már ki serkent a vér. Karját fogva rohant vissza az eszméletlen férfihoz, aki a vér szagától észhez tért.

-Damon gyerünk, igyál! - utasította Elena a vámpírt, csuklóját a férfi szájához szorítva.

-Elena, nem iszom belőled! - makacskodót a vámpír.

-Damon, ne gyerekeskedjél már! Szükséged van vérre, hogy rendbe jöjj, és rajtam kívül nincs semmi élő a közelben, szóval igyál, kérlek, nem akarlak elveszíteni!
Damon remegő kézzel simított végig a lány arcán, majd szemei alatt megjelenve a sötét erek tapasztotta száját Elena kezére. Elena émelyegni kezdett a testében lévő vér távozásától, de ha nem hozza meg ezt az áldozatott, akkor elveszítheti Damont. Pár perc múlva a férfi elengedte a kezét, majd mély álomba merült. Sebe szemmel láthatóan gyógyulásnak indult. Elena kissé imbolyogva sétált a konyha pulthoz egy kis narancsléért, hogy mihamarabb rendbe jöjjön.
Egy pohár narancslével a kezében támolygott ki a stéghez, amíg Damon elnyúlva a kanapén gyógyulgatott.
Folytatása következik…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése