2011. november 3., csütörtök

Girls fight...


Girls fight
Ric és Elena döbbenten álltak a bár ajtajában. Alig 4 óra vezetés után sokkolva nézték az előttük zajló eseményeket. Elena szeme izzót a dühtől és a méregtől legszívesebben át gázolt volna a kissé illuminált állapotban tivornyázó sokaságon, hogy teljes haragját zúdítsa a dorbézoló, spicces Damon nyakába. Damon a pulton leejtett két cicababa társaságában, kik szorosan a férfihoz simulva táncolták körbe a vámpírt. Elena csak úgy fortyogott a dühtől legszívesebben ki kaparta volna Damon szemeit, amíg ő Rickkel próbált rá jönni a barlangban talált viking írás jelentéseire addig ő itt szórakozik. Észre sem vette, hogy lábai akaratlanul is megindultak a pulton táncoló kisebb műsort adó Damon felé. A pulthoz érve vette csak igazán szemügyre a 2 lányt. Mind két lány kockás inget és igen rövid sortot viselt mely ki emelte, mint két lány bájait. Az egyik egy bájos arcú, kék szemű lány volt kinek hosszú szőke haja csak úgy omlott bársonyosan a lány vállaira. A másik egy barna hajú lány volt kinek a dekoltázsa felett egy tetoválás volt ’’szexi girl „felirattal. Elena ebből is látta, hogy ez a két lány milyen könnyűvérű kis nőcske, hogy egy sármos férfiért, mint Damon bármit meg tennének csak, hogy ágyba vihessék és ehhez a férfinek meg igézésre se lenne szüksége, mert a 2 lány önként és dalolva menne vele. Damon fekete ingje mely izmos mellkasát rejtette most végig ki gombolva vonzotta a két spiné tekintetét. A szőke lány szempillantás alatt vette rá magát az izmos, kigyúrt kockákra, míg a másik lány szorosan tapadt hátulról a férfihoz.  Elenában csak úgy tombolt a féltékenység felébresztve magában a zöld szemű szörnyeteget. Tovább nem türtőztetve magát sétált közel a pult elé és nézett egyenesen fel a szórakozó trióra. Damon csak hosszas percek elteltével figyelt fel az előtte álló szikrákat szóró, barna, őzike szemű lányra, aki egész testében remegett a felháborodótságtól. Elena hogy, féltékenységét palástolja próbálta túl harsogni a tömeget és a háttérben szóló country zenét.
-        --  Te mi a fenét csinálsz?- kérdezte Elena igen csak felpaprikázott hangulatban mikor meg látta Damon fülig érő vigyorát, melyet most azonnal lehervasztott volna egy igencsak hatalmas pofonnal.  Damon leguggolva a lányhoz, hogy egy szintben legyen a tekintetük válaszolt a felháborodott lánynak, meg mosolyogtatva evvel a férfit, hogy ennyire még sosem hozta ki a hittéből Elenát.
-       --    Hát minek látszik édes? Ki eresztem a gőzt!
Elena nem látott tisztán a vörös ködtől mely elborította az elméjét. Majd amit eddig megpróbált elnyomni azt most hirtelen kibukva a lányból tört fel, és egy gigantikusan nagy pofont osztott ki a vámpírnak.
-         -- Ááucs ezt most miért kaptam – józanodott ki hirtelen Damon a nem várt fülestől melyet az imént kapott Elenától, majd egy gyors mozdulattal pattant le a pultról.
-      --    Most hogy teljes figyelmedet nekem szenteled, azt hiszem nem ártana beszélnünk. –vigyorgott a lány, ki már teljesen megnyugodva fúrta tekintetét a másik enyhén még ködös és dühtől szikrázó, csodálatos kék szemeibe.
-       --   Legközelebb, ha beszélni szeretnél, velem azt előbb közöld, mielőtt feleslegesen kiosztasz nekem egy maflást, melyet meg sem érdemeltem – válaszolt fenyegető hangnemben – Mivel a felbukkanásoddal elcseszted az estémet irány vissza Mysitc Falsba.
A két lány erősesen ragadták meg Damon vállát mielőtt az elindult volna, egyenesen a bejárat felé.
Elena megtorpanva hogy, nem követi senki nézett vissza a válla felett, és szembesült azzal, hogy, a két maca nem könnyen engedi el szalasztani azt a lehetőséget, hogy, egy görög félistennel, mint Damon, ki hagyják az élet által felkínált egyszeri lehetőséget, hogy egy szenvedélyes estét töltsenek el a férfival.  Elenát ismét elöntötte a düh majd visszasietve a két lányhoz, ingerlékeny hang nemben kezdett beszélni a férfihoz.
-       --   Nem mehetnénk már vagy szeretnél még maradni, amíg ki játszadozod magad evvel a két lánnyal, én tudok várni.- kulcsolta kezét össze a mellkasa előtt. Damont meg mosolyogtatta a lány féltékenységi jelenete. – --Csak nem féltékeny vagy? szemeiben a remény csillogott, de mielőtt Elena válaszra nyithatta volna a száját, a vállát erősen szorongató szőke lány félbe szakította.
-        --  Ugye nem hagysz itt minket és mész el evvel a kis iskolás csitrivel?- arcáról sütött le az undor, ahogy elképzelte, hogy, egy jóképű pasi itt hagyja őket egy szerencsétlen diáklány miatt.
-         -- Tessék? kérdezet vissza Elena, igen csak felspannolt állapotban. – Már meg bocsáss, ennek a diáklánynak, ahogy te neveztél több sütni valója van, mint neked szöszikém!
-         -- Anyukám nem tudom, mit játszod itt az eszed, de egy ilyen pasast nem érdemelsz meg. -vigyorgott önelégülten a szőke lány. Elenának nem kellett több, olyan hirtelen akaszkodott a másik szőke hajába hogy az reagálni sem tudott. Elena mind két kezével erősen meg ragadva a lány egy-egy hajtincsét kezdte tépni. – --Majd meg mutatom én neked ki az, aki az eszét játssza. –válaszolt Elena csikorgó fogakkal.
Damon szorosan a hóna alatt elkapta Elenát, majd vállára dobva hurcolta ki a parkoló felé, miközben a tömeg őrjöngött a BEFÚCSOLT csaj bunyó láttán. Elena egy szőke hajtincset mutatott fel az éljenző tömegnek, hogy ki az, aki nyertesen került ki a harcból. Majd egy széles vigyorral az arcán hagyta, hogy Damon kivigye a bárból.
Damon hitetlenkedő pillantással nézett a lányra majd hangos nevetésbe kezdett.
-Warrior princess mi???
-        --  Szerencséd van, hogy, nem rajtad vezettem le a ma este fel gyülemlett feszültséget. –nevette el magát is Elena, aki megrökönyödve vette tudomásul mit is csinált az előbb, hogy, egyszerű féltékenységből megtépett egy másik lányt. Mind ketten hangos nevetéssel haladtak a kocsi felé melyben Ric már beindított motorral várta őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése